top of page
COLOURBOX32835546.jpg
24832429.png

Undervisning på campen

Lær at løse hverdagens problemer med maker-tilgangen!

Untitled-1 (1).jpg

Sådan fungerer undervisningen på camp!

24832429.png
På campen handler det om "learning by doing" og prototype testing. Her opfordres camperne til at prøve sig frem, eksperimentere og lære gennem praktisk erfaring. Undervisererne er altid klar til at guide og støtte, så camperne kan få mest muligt ud af deres læring.

En typisk undervisningsdag begynder med et inspirerende oplæg fra undervisere, som danner grundlaget for dagens aktiviteter. Camperne deltager i udfordrende opgaver både individuelt og i grupper efter oplægget. Herefter arbejder camperne med deres eget projekt for at anvende de nye færdigheder i praksis. Vores tilgang er "hands-on," da vi tror, at aktiv deltagelse er den bedste måde at mestre noget på.
COLOURBOX53538206 (1).jpg
pil5 (1).png

Undervisning skræddersyet til dit niveau!

COLOURBOX6940547.jpg
COLOURBOX35053114.jpg

Udfordret til dit niveau.

På campen er programmet tilpasset deltagerens færdigheder og alder. Campen henvender sig til forskellige alderstrin, undervisningen og workshops dækker et bredt spektrum af emner, lige fra robotprogrammering til spiludvikling og meget andet.

 

Selvom man aldrig har haft prøvet at programmere før, er man mere end velkommen til at deltage på NerdCamp og udforske den vilde verden af teknologi.

COLOURBOX24347920_edited.jpg

Bliv god til gruppearbejde

På NerdCamp sker undervisning, aktiviteter og workshops både individuelt og i grupper.

 

Deltagerne udfordres med pludselige problemer i deres grupper, lærer lederskab og finder løsninger ved hjælp af maker-metoden.

De kan anvende deres nye læring og metoder, når de vender tilbage til skolen.

På NerdCamp bliver deltagerne trygge med teknologi og udforsker det nyeste tech. Campen har altid adgang til den nyeste teknologi, som deltagerne udforsker og eksperimenter med.
 
På campen er der både moderne teknologi og retro tech, hvilket er vigtigt for at give deltagerne en dybere forståelse af teknologiens udvikling og dens indvirkning på vores liv.

Udforsk det bedste og nyeste tech.

COLOURBOX29947441.jpg

På NerdCamp er nørderne de sejeste superstars

COLOURBOX47910672_edited.jpg

NerdCamp er et kreativt læringsmilijø

2483231312429.png

NerdCamp er meget workshop baseret, men i nogle timer om dagen er man en del af en særlig zone. Her arbejder man med et bestemt emne, og man arbejder på ens eget projekt gennem ugen.

NerdCamp er der forskellige zoner, som du kan vælge imellem. Hver zone fokuserer på en bestemt interesse, så du kan vælge det du er mest nysgerrig på at lære mere om.

CreateZone
 

I denne zone skal man arbejde i spilprogrammet Scratch, lave vilde og skøre robotter i LEGO SPIKE, arbejde med kredsløber og makey-makey. 

Du kommer til at idegenerere og lave dit helt eget spil, og lave dit helt eget 3d-print og laserskæring i træ.

10-12 år
COLOURBOX56977281.jpg
image_edited.png
bottom of page