top of page
Untitled-1 (1).jpg

Alt det praktiske.

24832429.png

Underviserne

Teamet af undervisere består dels af studerende fra tekniske uddannelser, og af universitetsuddannede unge, som alle har det til fælles at de brænder for tech, læring, formidling og nørderi. Alle underviserne og de andre voksne på campen, har enten en pædagogisk eller en faglig baggrund der gør dem rustede til at undervise og skabe et sjovt, trygt og spændende lærings- og fritidsmiljø på campen.

Tid og sted

Uge 28 man. 8. juli - 12. juli (udsolgt)
Uge 42 man. 14 okt. - 18 okt.:

Efterskolen Sports Academy
Stadionvej 31
5200 Odense V

 

Vi åbner op for dørene til campen for alle spændte campere d. 8. juli 2024 kl. 11.00.

 

Inden vi siger farvel d. 12 juli, og camperne tager hjem fra campen, kan man komme forbi mellem kl. 15.30 og 16.30 for at se alle de seje projekter, som deltagerne har lavet.
 

Vi slutter ugen med en diplomoverrækkelse fra kl. 16.30 til 17.00.

Camp i trygge rammer

NerdCamp prioriterer tryghed og faglighed højt. Derfor er der altid en voksen pr. 5 deltagere. De fleste af de voksne overnatter også på campen, så man kan få kontakt til nogen hele døgnet. Det er et krav at alle voksne på campen har rene straffeattester og børneattester. Alle deltagere bliver tilknyttet en kontaktperson som kan hjælpe med fx medicin, allergier eller andre hensyn som det enkelte barn måtte have. Desuden vil der altid være en telefonvagt, så man på alle tider af døgnet kan få fat i os på campen.

COLOURBOX26909289.jpg

Overnatning 

På campen bor deltagerne på moderne to eller fire mands værelser med eget bad og toilet, sammen med andre deltagere i samme aldersgruppe. En voksen vil også sove tæt på sovesalene hele natten, så camperne altid ved, hvor de kan finde en voksen, hvis det er nødvendigt.  

Tilmelding

Når du har meldt dit barn til NerdCamp, ved at udfylde formularen på undersiden 'Pris og tilmelding', vil du modtage en e-mail inden for 3 hverdage, der bekræfter din tilmelding og indeholder en faktura. 

Forplejning

På NerdCamp sørger vi for, at maven er tilfreds, så hovedet kan koncentrere sig, og have de bedste forudsætninger for at lære. På NerdCamp får man tre sunde måltider om dagen - morgenmad, frokost og aftensmad. Derudover er der også to mellemmåltider i løbet af dagen, som kan være frisk frugt, grillspyd eller grøntsager med humus. Vi prøver at servere god og forskellig mad, så alle har energi til at lære. Hvis dit barn har brug for særlig kost, eller har allergier, tager vi højde for det. 

Campkontakt

NerdZone 
Telefon.: 30 95 21 31

Mail: hejsa@nerd-camp.dk  

Untitled-1 (1).jpg
1-9-1-scaled.jpg

Efterskolen i verdens
bedste robot-by
.

Nerdcamp foregår i Odense, verdens bedste robot by. Tæt på de største robotvirksomheder og sjoveste aktiviteter som f.eks. escape rooms og lasergame-baner, byen lægger op til fede aktiviteter og spændende besøg. 

bottom of page